Budite kreativni i svestrani, uključite se u projekt Kreativno online!

Kreativno online  naziv je projekta KUD-a „Zagorec“ Radoboj koji se provodi u partnerstvu s Općinom Radoboj i Muzejom Radboa. Jednogodišnji projekt Kreativno online namijenjen je mladima do 25 godina i starijima od 54 godine i s područja Radoboja i okolice čiji su interes likovna, dramska, glazbena, kiparska, filmska  i razna druga kreativna i kulturna područja.

Ovim putem pozivamo Vas da se uključite u besplatne online aktivnosti i steknite neformalna znanja iz likovne, dramske, glazbene i filmske umjetnosti, kulturne baštine i još puno,puno zanimljivih i kreativnih radionica koje Vas očekuju na video platformama!

Radionice će voditi stručni i poznati voditelji! Na radionice glume za mlade ovim putem poziva Vas glumica Dea Presečki!

Prijave i odabir željenih radionica odvijati će se putem web stranice www.kudzagorec.hr . Prijaviti se možete do 1. rujna 2021. godine. U izborniku stranice svi zainteresirani mladi do 25 godina odabiru link Prijavnice za radionice sukladno svojoj dobi (do 25 godina), popunjavaju prijavnicu i odabiru željenu radionicu ili više radionica. Nakon obrade prijavnica, buduće polaznike radionica kontaktirati će  putem maila voditeljica radionica i kreće se sa radionica! Budite i vi dio projekta Kreativno online, prijavite se na besplatne online radionice i budite svestrani!